ONTDEK ONS HUISBEREID IJS

Enkel de beste ingrediënten

Wij bereiden ons ijs enkel de beste natuurlijke ingrediënten. Het begint met de verse hoevemelk, de echte vanille stokken, de beste Callebaut chocolade, de zelfgemaakte hazelnootpasta, de echte bananen, de Lotus speculaas, de verse yoghurt, … we kunnen zo nog even doorgaan, maar het feit is dat ons ijs puur en lekker is.

Vanaf april tot eind september scheppen wij ons ijs in de winkel. Meer dan 15 smaken kan u dan tijdens de openingsuren komen proeven. Tijdens deze periode scheppen wij ook op zondagnamiddag bij goed weer. Dit kondigen wij steeds via onze Facebook pagina aan.

U kan ons ijs ook in liters verkrijgen in de winkel. Grotere formaten zijn ook mogelijk op bestelling. Daarnaast maken we ook frisco’s, steeds in een 5 tal varianten.

Heeft u een speciale gelegenheid? Bestel dan zeker een ijstaart. U kan ze online zelf samenstellen naar uw wensen in de shop

Heeft u een bedrijf of organiseert u een evenement? Wij hebben verschillende mogelijkheden. Vraag dan zeker onze voorwaarden via onze contactpagina.

IJSPRODUCTEN IN DE SHOP

Een kleine greep uit de online shop.

  • Uitverkocht

    41.00 incl. BTW

    Uitverkocht

  • 2.00 incl. BTW

  • 2.0020.00 incl. BTW

BEKIJK DE SHOP