ONTDEK ONS HUISBEREID IJS

Enkel de beste ingrediënten

Wij bereiden ons ijs enkel de beste natuurlijke ingrediënten. Het begint met de verse hoevemelk, de echte vanille stokken, de beste Callebaut chocolade, de zelfgemaakte hazelnootpasta, de echte bananen, de Lotus speculaas, de verse yoghurt, … we kunnen zo nog even doorgaan, maar het feit is dat ons ijs puur en lekker is.

Je kan ons ijs per liter kopen in de winkel te Herne, maar ook aan onze automaten te Pepingen en (vanaf juni) Tollembeek.

Ijs voor jouw feestjes, of voor het eetfestijn van uw vereniging? Geen probleem, vraag maar en wij kunnen u vast en zeker helpen.

Ijssalon te Herne

Uiteraard kan u ons ijs komen eten in onze ijssalon/tearoom. Klik hier voor onze openingsuren.

U kan ons ijs ook in liters verkrijgen in de winkel. Grotere formaten zijn ook mogelijk op bestelling. Daarnaast maken we ook frisco’s, steeds in 3 varianten.

Heeft u een speciale gelegenheid? Bestel dan zeker een ijstaart. U kan ze online zelf samenstellen naar uw wensen in de shop

Heeft u een bedrijf of organiseert u een evenement? Wij hebben verschillende mogelijkheden. Vraag dan zeker onze voorwaarden via onze contactpagina.

Ijsautomaten te Pepingen en Tollembeek

U kan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht aan onze automaten voor liters ijs en voor potjes ijs. Waar? Ontdek het hier..

ONS IJS OP UW EVENEMENT

Huur onze ijscaravan in

Nieuw vanaf 2022 is onze trendy ijscaravan. Wij komen ijsjes scheppen op uw evenement. We hebben verschillende formules op maat van uw aantal gasten.

Top Kwaliteit

Huisbereid met de beste ingrediënten

Dat tikkeltje extra

Geef nu toe, een lekker ijsje is toch een perfecte afsluiter van uw diner

ONS IJS OP UW EVENEMENT

Wij leveren het ijs en het materiaal

Geeft u met uw vereniging een eetfestijn. Dan moet je zeker ook lekker ijs voorzien. Wij kunnen u daar uiteraard mee helpen, maar ook met al het materiaal zoals vriezer(s), scheppers en toebehoren… Wij partneren graag met u